Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Ενώ η πατρίδα και η επιβίωσή μας βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο εμείς ποδοσφαιρολογούμε ως ανεγκέφαλοι οπαδοί.






Σύντροφοι και συντρόφισσες (σε πολλές περιπτώσεις, εντός εισαγωγικών). Σεβασμό στην παρακαταθήκη που μας άφησε ο Μεγάλος Ανδρέας. Τα αλληλοφαγώματα και η διεκδίκηση μιας καρέκλας με όποιο κόστος, κάνουν πολύ κακό.



«Των οικιών ημών επιπεπραμμενων ημείς» ... ερίζομεν περί όνου σκιάς  και των ποδοσφαιρικών και επιχειρηματικών συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη.

.... Πριν 14 μήνες έκανα μια ανάρτηση επισημαίνοντας τους θανάσιμους κινδύνους που απειλούν την εθνική μας εδαφική ακεραιότητα και την επιβίωσή μας ως έθνος και ως λαός. Τόσο οι επισημάνσεις όσο και οι προτάσεις μου αγνοήθηκαν από το πολιτικό μας σύστημα που ασχολείται με μικροκομματικές και προσωπικές έριδες.

Στο μεταξύ, η κατάσταση έχει πολλαπλώς επιδεινωθεί. Στα πολλά και σοβαρά προβλήματά μας, προστέθηκε η τουρκική εισβολή στη Συρία, η παράνομη «συμφωνία» Τουρκίας-Λιβύης, η κορύφωση της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο και στην Κύπρο καθώς οι «σύμμαχοί» μας Αμερική, ΝΑΤΟ και Ευρώπη σφυρίζουν αδιάφοροι.Έλληνες πατριώτες, Ας συνέλθουμε επί τέλους. Η πατρίδα κινδυνεύει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου