Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Η εξαφανισμένη Δούρου για πρώτη φορά στο Μάτι μετά από 42 ημέρες

Αν αληθεύει αυτή η είδηση (Σημ.:  Δεν έχει διαψευσθεί ή άλλως πως αμφισβητηθεί)  υπάρχει μείζον πρόβλημα σοβαρότητας και αξιοπιστίας των εκλεγμένων εκπροσώπων μας αλλά τίθεται και πρόβλημα λειτουργίας της δημοκρατίας από την άποψη ότι
1.    Πέρασε στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων και, ακόμα χειρότερο
2.    Εμείς οι πολίτες, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, δεν αντιδρούμε συντονισμένα καταγγέλλοντας με εκκωφαντικό θόρυβο την προκλητική έλλειψη ευαισθησίας από την πρώτη πολίτη της Περιφέρειας Αττικής απέναντι στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την πρωτοφανή τραγωδία.
«Η Περιφερειάρχης Αττικής βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να συνοδέψει τον πρωθυπουργό στην επίσκεψή που πραγματοποιεί στις πυρόπληκτες περιοχές
Χρειάστηκαν να περάσουν 42 ημέρες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι προκειμένου να «πατήσει το πόδι της στην περιοχή» η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.
Η κ. Δούρου, βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να συνοδέψει τον πρωθυπουργό στην επίσκεψή του που πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη στις πυρόπληκτες περιοχές, ώστε να δει την πορεία των έργων αλλά την καθημερινότητα των πολιτών» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου