Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΤΑΧΕΡΙΑΖΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΑ.

ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΧΤΥΠΟΥΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.

Επειδή δεν μπορούσα να το πιστέψω, το έψαξα. Πρωί-πρωί, το είδα στην έγκυρη εφημερίδα της Κρήτης "ΠΑΤΡΙΣ " και στην ΤV ΑΝΤΕΝΑ.( Γ. Παπαδάκης).

Ρώτησα και έμαθα ότι επρόκειτο για μια μια φτωχή γριούλα που, ενώ είχε εξοφλήσει το μικρό της χρέος, μετά από έρανο ευαίσθητων πολιτών, της πέταξαν τα πράγματά της στον δρόμο επειδή ο δικαστής "αμέλησε" να καθαρογράψει την απόφαση κα αυτοδίκησε κατά της δικηγόρου της γιατί διαμαρτυρήθηκε.

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΌΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ..!!!

Και επειδή έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ήμουν στη Νομική, ξανακοίταξα το σχετικό άρθρο του Ποινικού Κώδικα περί Αυτοδικίας:

"ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ισχύον Άρθρο: Όποιος ασκεί αυθαίρετα αξίωση σχετική με δικαίωμα που ή το έχει πραγματικά ή από πεποίθηση το οικειοποιείται τιμωρείται με φυλάκιση ως έξι μήνες ή χρηματική ποινή. Για την ποινική δίωξη απαιτείται έγκληση" Χωρίς να θέλω να κάνω το δάσκαλο, σημειώνω τις λέξεις "κατ' έγληση".

Ας μην το αφήσει η στραπατσαρισμένη δικηγόρος στην επίκληση του Δικηγορικού Συλλόγου. Αν θέλει να της αποδοθεί Δικαιοσύνη, πρέπει να υποβάλει μήνυση.

Πρωτοφανές επεισόδιο με δικαστή, έστειλε γνωστή Χανιώτισσα δικηγόρο στο νοσοκομείο | Zarpanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου